|
|
#1 (permalink) |
|
[»ρя£ηѕ£ѕ«] ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010 Bulunduğu yer: *İstanbul*
|
Server ve forumdaki en iyi arkadaşlarınız kim
♥ kırık bir aşk.................hikayesi bu...♥ ♥umutsuzluklarla..........ve hüzünle dolu...♥ ♥güneşinden yoksun; umut, bulutlar ardında♥ ♥gökyüzü kapkaranlık ve biz burada ışıksızız♥ ♥yollar aşılamaz türden, ufuklar bizden uzak♥ ♥bugünler mutsuz ve yarınlar çok umutsuz♥ ♥amaçlar belirsiz ve araçlar çok yetersiz♥ ♥görüşebilmek zor, görüşmemek zor.♥ ♥sevebilmek ve de sevilebilmek♥ ♥ne kadar mümkün sence?♥ ♥ne kadar olası bu düş?♥ ♥birleşebilir miyiz?♥ ♥sen-ve-ben♥ ♥bir gün!♥ ♥♥♥♥ |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
|
Beautym,SuZzanim,Pisadam, MuSTYYY,GuNeSs ve bir cok arkadas daha konusduklarimin hepsini iste
Just LiKe A FreaK Konu Bebeqs tarafından (06-20-2010 Saat 10:23 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
|
Ben Herkesi Sevıom
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Junior Member ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
|
Bebeqs iStanBuLum, Beautyim,SuZzaNim,Nisammmm,Egelim,Bitter cuKom, PisiPisimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Uff onuda cok ösledim (MasteR yani) Burada Nickimi Göremedim Demekki Dostum Arkim Deilmişsin yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim yayında ve yapımda emeqi geçen herkeze teşekkurlerimi sunarım...
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
[»ρя£ηѕ£ѕ«] ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010 Bulunduğu yer: *İstanbul*
|
gerininn başkanıııı
♥ kırık bir aşk.................hikayesi bu...♥ ♥umutsuzluklarla..........ve hüzünle dolu...♥ ♥güneşinden yoksun; umut, bulutlar ardında♥ ♥gökyüzü kapkaranlık ve biz burada ışıksızız♥ ♥yollar aşılamaz türden, ufuklar bizden uzak♥ ♥bugünler mutsuz ve yarınlar çok umutsuz♥ ♥amaçlar belirsiz ve araçlar çok yetersiz♥ ♥görüşebilmek zor, görüşmemek zor.♥ ♥sevebilmek ve de sevilebilmek♥ ♥ne kadar mümkün sence?♥ ♥ne kadar olası bu düş?♥ ♥birleşebilir miyiz?♥ ♥sen-ve-ben♥ ♥bir gün!♥ ♥♥♥♥ |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsored Links |
|
Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:39 PM.
|